Liukukiskon jäähdyttäjäsarja BRP, Lynx, Ski-Doo

Peruutettavat
Tuotekoodi: 92-12542 / 92-12597
69,00€
Hinta sis. Alv
kpl

Peruutettava malli

Näillä voit peruuttaa ilman raapijoiden nostelemista!


BRP / Lynx / Ski-Doo -tyylinen raapijasarja. Vastaa BRP alkuperäistä tuotetta 860201140. Voidaan asentaa Lynx ja Ski-Doo -kelkkojen lisäksi myös muihinkin kelkkamalleihin, kunhan telarungosta löytyy tarpeeksi tilaa.

Asennus on erittäin helppoa, teularunkoon tulee vain porata kolme reikää per puoli. Voit myös peruuttaa kelkalla raapijan ollessa työasennossa. Raapija on helppo nostaa lepoasentoon mukana tulevalle kannakkeelle. Sisältää täydellisen asennussarjan ja asennusohjeet.

Tämä on valikoimamme suosituin liukukiskon jäähdytinmalli!

Kiinnitysreikiin tarvittava tyhjä tila

Liukuiskon jäähdyttäjät ovat tärkeä varuste moottorikelkan telastoon. Mikäli liukukiskot kuivuvat, ne kuumentuvat ja sulavat pian pilalle. Liukukiskot tarvitsevat lunta kestääkseen, sillä telastolle roiskuva lumi ja jää auttaa pitämään kiskot viileänä. Erityiseseti kovalla pakkaskelillä tai jäällä ajettaessa tarvitaan joko telarunkoon, telatunneliin tai tukivarsiin kiinnitettävät raapijat, jotta lunta roiskuu riittävästi telastoon. Liukukiskon jäähdyttäjät ovat ensisijaisen tärkeät myös nestejäähdytteisissä moottorikelkoissa moottorin jäähdyttämisen vuoksi.